Raitininkų kaimo bendruomenė įgyvendino projektą „Informacinė sklaida Raitininkų kaime”

Asociacija „Raitininkų kaimo bendruomenė” įgyvendino projektą „Informacinė sklaida Raitininkų kaime”, pagal nevyriausybinių organizacijų ir bendruomeninės veiklos stiprinimo 2022 metų veiksmų plano 1.1.6 priemonę „Stiprinti bendruomeninę veiklą savivaldybėse“. Už gautas paramos lėšas 250,00 Eur pirko informacinio stendo gamybos paslaugą.

2022 liepos mėnesį Alytaus rajono Raitininkų seniūnijos, Raitininkų kaime buvo įkurta Raitininkų kaimo bendruomenė. Apie savo veiklą organizacija skelbia šiais būdais: socialiniame tinkle „Facebook”, savo interneto svetainėje www.raitininkai.lt, susitikus su gyventojais asmeniškai.

Žmonių informavimą pagerino Raitininkų kaimo teritorijoje pastatytas aplinkai draugiškas, susiliejantis su kraštovaizdžiu informacinis stendas , kuriame pateikiama rūpima informacija: apie bendruomenės veiklą, svarbiausią Alytaus rajono savivaldybės, Raitininkų seniūnijos informaciją, kita svarbi informacija. Pastatytas stendas suteikė galimybę gyventojams pateikti savo informaciją („perku”, „parduodu”, „ieškau” ir panašią).